Ολλανδία: Νεαρός με σορτσάκι έκανε πατινάζ και βυθίστηκε στο παγωμένο νερό

featured image

Η χώρα χτυπήθηκε από την πρώτη σοβαρή χιονοθύελλα εδώ και πάνω από μια δεκαετία το Σαββατοκύριακο.

Ένας τολμηρός Ολλανδός ψυχαγωγούσε πλήθος θεατών στο Άμστερνταμ κάνοντας πατινάζ πάνω σε ένα λεπτό στρώμα πάγου, φορώντας μονάχα ένα σορτς, σε ένα από τα κανάλια της πόλης. Ο πάγος έσπασε αμέσως, στέλνοντας τον σκέιτερ στο παγωμένο νερό.

Παρά την ανώμαλη προσγείωση, ο σκέιτερ φαίνεται πως πήρε την πτώση του χαλαρά, καθώς ακούγεται να γελάει όταν επανεμφανίζεται από το στρώμα πάγου.

Ευτυχώς για τον ίδιο, βρέθηκε ένας συμπολίτης του να τον τραβήξει με ένα σχοινί και να τον μεταφέρει κάπου θερμότερα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός σε τροχαίο ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγριόδημος – Θρήνος στα Social media

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Όλο το παρασκήνιο – Παγώνει η συνεργασία του Παύλου Χαϊκάλη για νέα σειρά.

Αυτές τις μέρες, αρκετοί άνθρωποι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις να μην κάνουν πατινάζ στον λεπτό πάγο μιας παγωμένης λίμνης στην Ολλανδία, που βρίσκεται πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο.


Η χώρα χτυπήθηκε από την πρώτη σοβαρή χιονοθύελλα εδώ και πάνω από μια δεκαετία το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας ενθουσιασμό στη χώρα, όπου σχεδόν όλοι λέγεται ότι έχουν ένα ζευγάρι πατίνια έτοιμο για να κάνουν βόλτα πάνω από τα παγωμένα κανάλια.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε έχει απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν το πατινάζ, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού, καθώς και τραυματισμοί που ενδεχομένως να στείλουν κι άλλα άτομα στα ήδη υπό πίεση νοσοκομεία.

Η προειδοποίηση δεν σταμάτησε αρκετούς εραστές των χειμερινών σπορ, οι οποίοι σε κάμποσες περιπτώσεις βρέθηκαν στο παγωμένο νερό.

Οι διασώστες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης με ειδικά προστατευτικά εργαλεία συνόδευσαν τελικά μερικούς από αυτούς στην όχθη.

Ο Ρούτε ξεκαθάρισε ότι το πατινάζ πρέπει να περιορίζεται σε ζεύγη λόγω των περιορισμών κατά του κορονοϊού. «Παρακαλώ, μην πέσετε και χρειαστεί να μεταφερθείτε στο νοσοκομείο επειδή όλα είναι ήδη πολύ απασχολημένα», τόνισε.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.