Ρένος Ρώτας για Λιγνάδη: «Νόμιζα ότι του χρωστάω, τώρα νιώθω αφελής. Θέλω μόνο να του δώσω 2 μπούφλες»

featured image

Ρένος Ρώτας για Λιγνάδη: Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά στην τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του Ρώτα:

Ρ. Ρώτας: Όλα όσα ανέφερε

«Μέχρι τώρα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κύριο Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση στην οποία όντας νέος θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση.

Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται ότι το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το λέω γιατί το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», λέει χαρακτηριστικά ο Ρένος Ρώτας.


Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δυστυχώς, δεν είχα ακούσει ιστορίες, δεν υπήρξα μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης… Τώρα νιώθω αφελής.  Στην τελευταία παράσταση που συνεργαστήκαμε, περνούσαμε πολύ ωραία, δεν υπήρχε κάτι περίεργο στο κλίμα», σημείωσε ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας. «Δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μη γνώριζε.

Ρ. Ρώτας: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.