Τηλεφώνημα για βόμβα στο «Εpsilon TV»: «Θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη τον Φουρθιώτη» (pics)

featured image

Διακόπηκε η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο «Epsilon TV» μετά από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη «Αποδείξεις Live» στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon TV», η οποία περίπου στις 21:00, δύο ώρες μετά την έναρξή της, αναγκάστηκε να διακοπεί εκτάκτως.

Και αυτό γιατί άγνωστοι, τηλεφώνησαν και εκεί και ενημέρωσαν πως έχουν τοποθετήσει βόμβα, η οποία θα ανατινάξει το κτήριο.

Το μήνυμα

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Big Brother” – Αυτή η παίκτρια αυνανιζόταν συνέχεια μέσα στο σπίτι

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στο protothema.gr, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούστηκε μία φωνή να λέει: «σε 15 λεπτά θα ανατιναχτεί το κτίριο», συμπληρώνοντας πως «θα σκοτώσουμε τον κ@ρι@λη το Φουρθιώτη που υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η εκπομπή σταμάτησε, το κτήριο εκκενώθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου έμεινε για δύο ώρες για λόγους προστασίας.

Φυσικά, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, καμία βόμβα δεν έσκασε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Ασημακόπουλος, Survivor: Instagram vs reality, υαλουρονικά, σιλικόνη, gay photoshop [φωτο]

Οι καλεσμένοι

Στην χθεσινή εκπομπή καλεσμένοι ήταν ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, ο δημοσιογράφος Σταύρος Ζαγκανάς, ο σύμβουλος επιχειρήσεων Γαβρηλος Χαλκιώτης, ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ λίγα λεπτά πριν είχε φιλοξενηθεί και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.