Εβελίνα Παπούλια: Για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι

featured image

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» το πρωί της Κυριακής 3 Ιανουαρίου. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για την αγαπημένη της κόρη ενώ αποκάλυψε την τηλεοπτική πρόταση ύψους 60.000 ευρώ που είχε δεχθεί αλλά απέρριψε!

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN πως «μου έχουν γίνει προτάσεις, για πολλά λεφτά και τις έχω αρνηθεί. Θυμάμαι για μια εκπομπή, περίπου τριών μηνών δουλειά, μου είχαν προτείνει περίπου 60.000 ευρώ και είπα όχι».


«Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι πως, αν επαγγελματικά έχεις βρει τον δρόμο σου, έχεις τα χρήματα σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η ηθοποιός. «Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη για αυτό, ήθελα κιόλας. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, «καλά τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς, μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου!». Δεν θεώρησα όμως ότι ποτέ την καταστρέφω, αντιθέτως ένιωσα ότι ήμουν πολύ πιο ασφαλής».

Στην ίδια συνέντευξη, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε με λόγια τρυφερά για την αγαπημένη της κόρη.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.