Ντίνα Κώνστα για Δημήτρης Τσούτση: Υπέροχος άνθρωπος, σπουδαίος ηθοποιός

featured image

Συγκλονισμένη είναι η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα από τη είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Τσούτση, ο οποίος έγινε αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του καναλάρχη στη σειρά «Δύο Ξένοι».

Η Ντίνα Κώνστα μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τον θάνατο του στενού φίλου και συναδέλφου της με λόγια εκτίμησης και αγάπης.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο» είπε και συνέχισε:

«Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του. Μας γνωρίσατε μαζί από τους «Δύο ξένους» . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα» είπε η ηθοποιός.


Και συνέχισε μιλώντας για τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του ηθοποιού: «Ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους. Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του. Για αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους μου, που θα μου λείψουν», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.