Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η 1η εμφάνιση της ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε σπάνια έξοδο με τον σύντροφό της

featured image

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου – Χρήσιμες πληροφορίες: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της είναι γεγονός. Η ίδια έδωσε το «παρών» στα «Μαθήματα πολέμου». Πρόκειται για μία θεατρική παράσταση, η οποία έλαβε χώρα στο Εθνικό Θέατρο. Μάλιστα, στο πλευρό της Προέδρου της Δημοκρατίας βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Πρόκειται για μία αιφνιδιαστική δημόσια εμφάνιση και χωρίς μέτρα ασφαλείας. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επέλεξε ένα έργο με έντονη πολιτική διάσταση, επίκαιρη ως και σήμερα. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν φιλική, προσιτή, αλλά και πρόθυμη να συζητήσει με όποιον την προσέγγιζε.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μετά το τέλος παράστασης, ο Γιάννης Λιγνάδης την ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει δική του, ομιλία. Επίσης, πως θα ακολουθούσαν, ομιλίες, δυο ακόμα συνεργατών του. Μάλιστα, ανέφερε στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πως μπορούσε να αποχωρήσει, αν το επιθυμούσε.

Ωστόσο, η ίδια παρέμεινε και παρακολούθησε με ξεχωριστό ενδιαφέρον τις ομιλίες ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που είχε. Δίπλα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον σύντροφό της, κύριο Παύλο Κοτσώνη, κάθισε ο διασκευαστής και μεταφραστής του κειμένου, ο σπουδαίος φιλόλογος Γιάννης Λιγνάδης.

Εκείνος, είχε την επιμέλεια και στα «Μαθήματα Πολέμου Ι» και «Μαθήματα Πολέμου ΙΙ». Στη συνέχεια η κυρία Σακελλαροπούλου δεν αποχώρησε, αλλά συζήτησε εκτενώς με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσουρή και τους ηθοποιούς της παράστασης.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθούν τρεις φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνισή της στο Εθνικό θέατρο


Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.