Ελίνα Μπόμπα: Η καλλονή αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, η μεγάλη τους ομοιότητα και οι ευχές για τα γενέθλια της

featured image

Αδερφή Χριστίνας Μπόμπα: Η Κυριακή ήταν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη για τη Χριστίνα Μπόμπα. Αυτό, διότι η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει μία αδερφή, η οποία είχε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, τα γενέθλιά της. Το όνομα από την αδελφούλα της Χριστίνας Μπόμπα είναι Ελίνα.

Μάλιστα, η διαφορά ηλικίας που έχουν οι δύο γυναίκες είναι πολύ μικρή. Έχουν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Καθημερινά, ασχολούνται μαζί με διάφορα πράγματα και δραστηριότητες. Δηλαδή, η Χριστίνα Μπόμπα και η Ελίνα Μπόμπα είναι σαν κολλητές.

Η Ελίνα Μπόμπα στηρίζει πάντοτε τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έχει επωμιστεί για τη φετινή χρονιά, το βάρος της παρουσιάστριας του μουσικού τηλεπαιχνιδιού «The Voice». Όμως, το ίδιο πράττει από τη πλευρά της για την Ελίνα και η Χριστίνα, η οποία αποτελεί και σύζυγο του γνωστού παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

Η Ελίνα Μπόμπα προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών, λόγω των γενεθλίων της. Αυτές αναρτήθηκαν στο Instagram, με την αγαπημένη αδερφή της να της εύχεται με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, τα «Χρόνια Πολλά».

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ευχήθηκε για την Ελίνα «Χαρούμενα γενέθλια Supergirl! Είσαι πανέμορφη και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε έχεις ονειρευτεί! Ελπίζω αυτός ο χρόνος να είναι ο καλύτερος! Σ’ αγαπώ!».

Αδερφή Χριστίνας Μπόμπα: Ακολουθούν φωτογραφίες από την Ελίνα Μπόμπα

Αδερφή Χριστίνας Μπόμπα: Κι άλλες φωτογραφίες από την Ελίνα Μπόμπα

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.