Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον θυελλώδη έρωτα που έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες»

featured image

Γιάννης Στάνκογλου: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη, μιλώντας για την πιο επιτυχημένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Αυτή δεν είναι άλλη από τις «Άγριες Μέλισσες» της τηλεόρασης του «ΑΝΤ1». Μάλιστα, ο Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε τον έρωτα που έρχεται στην επιτυχημένη ελληνική σειρά.

Δημοσιογράφος: Ο Θωμάς Κυπραίος, που ενσαρκώνεις, είναι ένα σκοτεινό πλάσμα γεμάτο μυστικά. Πάλι σκοτεινό ρόλο σου έδωσαν;

Γιάννης Στάνκογλου: «Τι να κάνω που με βλέπουν για τέτοιους ρόλους μόνο; Ναι, είναι σκοτεινός τύπος ο Θωμάς, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολυεπίπεδος ο ρόλος, έχει γραφτεί με εξαιρετικό τρόπο από τη θαυμάσια σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη, όπως και όλοι οι ρόλοι της άλλωστε.

Φτιάχνει χαρακτήρες με αρχή, μέλος, τέλος και μας εκπλήσσει ακόμα κι εμάς με τις εξελίξεις που έρχονται. Ξέρουμε ελάχιστα από τα “προσεχώς” και υπάρχει πολύ σασπένς, καθώς και μεγάλες ανατροπές σε όσα έρχονται».

Δημοσιογράφος: Ο Θωμάς πολιορκεί στενά την Ελένη και μοιάζει να την κατακτά τελικά…

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν κάνει να προδώσω κάτι, άσε που δεν ξέρω και πολλά, αλλά, ναι, έρχεται ένας άγριος έρωτας στη σειρά! Ο Θωμάς κρατάει στο χέρι την Ελένη και με τη δύναμή του την κερδίζει».

Δημοσιογράφος: Όλα αυτά θα γίνουν άμεσα;

Γιάννης Στάνκογλου: «Όχι, μετά τις γιορτές».

Δημοσιογράφος: Με την εξαιρετική Μαρία Κίτσου έχετε υπάρξει ζευγάρι και θεατρικά.

Γιάννης Στάνκογλου: «Ναι, στον “Ηλίθιο” του Ντοστογιέφσκι, που είχε ανεβάσει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο καίριος Νίκος Διαμαντής με πρωταγωνιστή τον άξιο Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι πολύ ταλαντούχο πλάσμα και πολύ καλή συνάδελφος η Μαρία. Και μαζί ένα υπέροχο παιδί, που “ανθίζει” εντυπωσιακά».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.