Ικανοποίηση ΣΥΡΙΖΑ για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κλίμα

featured image

Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου με το οποίο κηρύσσει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για το κλίμα, χαιρετίζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης. Συγχρόνως, εγκαλεί τη ΝΔ για τη στάση ορισμένων ευρωβουλευτών της, που απείχαν ή καταψήφισαν το ψήφισμα.

«Χτες στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία ένα πολύ σημαντικό ψήφισμα ενόψει της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα («COP25») που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη την επόμενη βδομάδα. Χαιρετίζουμε την θετική αυτή εξέλιξη» αναφέρει ο Αλ. Χαρίτσης και προσθέτει: «Ταυτόχρονα όμως, προστέθηκε μία ακόμα ψηφίδα στην ανεύθυνη και υποκριτική στάση της ΝΔ, απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας, την περιβαλλοντική και κλιματική κρίση. Πολλοί από τους ευρωβουλευτές/τριες της ΝΔ, είτε απείχαν, είτε καταψήφισαν το ψήφισμα».

«Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ θα τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα, ή αν θα συνεχίσει στον υποκριτικό δρόμο των μεγάλων λόγων και των επικοινωνιακών τεχνασμάτων, αλλά και των ανύπαρκτων ενεργειών γύρω από το κορυφαίο ζήτημα που αφορά το κοινό μας μέλλον», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.