Γιατί αυτός ο εξαγριωμένος νέος προκαλεί το απόλυτο χάος στο διάβα του στον πιο εμπορικό δρόμο των Χανίων;

featured image

Μη βιαστείτε να κρίνετε πριν παρακολουθήσετε το εξαιρετικό βίντεο «Ο αδελφός μου» του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Όλοι έχουμε δει αυτοκίνητα και μηχανές σε ράμπες αναπήρων, τραπεζοκαθίσματα να καταλαμβανουν το μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου και διαφημιστικές πινακίδες που περιορίζουν τον δημόσιο χώρο. Όλα αυτά φυσικά και είναι απόρροια της απουσίας κάποιου κρατικού πολεοδομικού σχεδιασμού αλλά και θέμα νοοτροπίας και έλλειψης σεβασμού απέναντι στον συνανρώπους μας.

H ταινία μικρού μήκους “Ο αδερφός μου” γυρίστηκε στα Χανιά, είναι σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, σενάριο Παναγιώτη Παπουτσάκη και Θοδωρή Παπαδουλάκη και παραγωγή Indigo View και Αλεξάνδρας Μανουσάκη. Πιο συγκεκριμένα γυρίστηκε σε έναν εμπορικό δρόμο, παραμονές Χριστουγέννων. Η σύνοψη πάει κάπως έτσι: ένας νεαρός προκαλεί το απόλυτο χάος στο διάβα του. Πολλές φορές τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Η Αλεξάνδρα Μανουσάκη είναι η δημιουργός του Σεβάσου τη ζωή (#RespectLife -respectlife.gr) μιας online καμπάνιας που σαν σκοπό έχει την ευαισθητοποίησή μας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

 

[lifo.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.