Έξαλλος σύζυγος έβαλε τις φωνές στη γυναίκα του επειδή…στόλισε για Χριστούγεννα από το Νοέμβριο (vid)

featured image


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να στολίζουν τα σπίτια τους από το Νοέμβριο. Viral έχει γίνει το βίντεο με ένα σύζυγο να βάζεις τις φωνές στη σύζυγο του επειδή στόλισε από αυτό το μήνα.

Το εορταστικό πνεύμα μπορεί να είναι προάγγελος χαράς για πολλούς, αλλά για έναν άνδρα από τη Σκωτία, οι πρώιμες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις δεν είναι και ότι καλύτερο. Σε μια ιστορία που έχει γίνει πολύ γνωστή, ένας σύζυγος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον ενθουσιασμό της συζύγου του για τον στολισμό του σπιτιού τους πολύ πριν από την παραδοσιακή εορταστική περίοδο.

Η πρόωρη επίδειξη εορταστικής ευθυμίας οδήγησε σε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ζευγαριού, με τον σύζυγο να εκφράζει την απογοήτευσή του. Ο σύζυγος εμφανίζεται στο βίντεο έξαλλος και προσπαθεί να θυμίσει στη γυναίκα τους πως «Είναι ακόμη Νοέμβριος».Η σύζυγός του, από την άλλη πλευρά, εμμένει στην πεποίθησή της ότι η παράταση της εορταστικής περιόδου φέρνει περισσότερη ευτυχία και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να απολαύσει τα στολίδια που τοποθετεί με αγάπη στο σπίτι τους.

Η συζήτηση έχει έκτοτε κλιμακωθεί πέρα από τους τοίχους του σπιτιού τους, αποτελώντας θέμα συζήτησης και διχασμού μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Ενώ κάποιοι συμπάσχουν με την επιθυμία του συζύγου , άλλοι επικροτούν το εορταστικό πνεύμα της συζύγου και την επιθυμία της να αξιοποιήσει στο έπακρο την περίοδο των γιορτών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.