Το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο είναι και το χειρότερο: Ένας αεροσυνοδός εξηγεί

featured image


Καλό θα ήταν στην επόμενη πτήση σου να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα λόγια του.

Είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε τους βασικούς κανόνες (άγραφους και μη) του αεροπλάνου όταν βρισκόμαστε στον αέρα. Κανείς δεν θέλει για παράδειγμα να ρίχνεις το κάθισμα σου και να μειώνεις τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη που κάθεται από πίσω σου. Δεν είναι τυχαίο πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία από τις πιο εκνευριστικές που μπορείς να κάνεις σε μια πτήση.

Ένας αεροσυνοδός, λοιπόν, ο Tommy Cimato, αποφάσισε να μας δώσει μέσω ενός βίντεο στο TikTok του μερικές απλές ταξιδιωτικές συμβουλές καλό θα ήταν να τις ακολουθούμε.

Μια συμβουλή, για την οποία πολλοί από εμάς ίσως είμαστε ένοχοι, είναι να βγάζουμε τα παπούτσια μας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Μπορεί το να χαλαρώνεις με τις κάλτσες σου να μην ακούγεται τόσο κακό, ωστόσο το να περπατήσεις ξυπόλητος στο διάδρομο του αεροπλάνου είναι ό,τι χειρότερο. «Μην περπατάτε ξυπόλητοι, μην βγάζετε τα παπούτσια σας τα πατώματα είναι βρώμικα. Βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους να το κάνουν αυτό, δεν είναι υγιεινό, μην το κάνετε», εξήγησε ο αεροσυνοδός.Ο Tommy συνέχισε λέγοντας ότι το να «μη δίνεις σημασία στους αεροσυνοδούς όταν δείχνουν το πρωτόκολλο ασφαλείας» είναι άλλο ένα απαγορευτικό πράγμα για τους επιβάτες. «Μην αγνοείτε τις επιδείξεις ασφαλείας των αεροσυνοδών. Στην απίθανη περίπτωση που συμβεί κάτι, αν δώσετε προσοχή, έχετε 80% περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε», τόνισε.

Η τελευταία και σημαντικότερη ταξιδιωτική συμβουλή του Tommy είναι να μην σηκωνόμαστε με το που προσγειωθεί το αεροπλάνο. Με λίγα λόγια, ο TikToker υπογράμμισε: «Μην σηκώνεστε μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο, δεν είναι ασφαλές».

«Το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι άνθρωποι στο αεροπλάνο είναι να σηκωθούν με το που προσγειωθεί. Λυπάμαι, αλλά αν σηκωθείτε, θα συνειδητοποιήσετε απλά ότι δεν πρόκειται να πάτε πουθενά για 15 λεπτά», έγραψε πρόσφατα στο TikTok της η @mickeyyyt, μια TikToker, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με τις συνθήκες που επικρατούν σχεδόν σε κάθε αεροπλάνο μετά την προσγείωση, ξεκινώντας ένα μεγάλο διαδικτυακό debate, με χιλιάδες χρήστες να συμφωνούν μαζί της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.