Εφιάλτης οι διακοπές στην Ικαρία για την Τραϊάνα Ανανία: «Ο 89χρονος που μας νοίκιασε το δωμάτιο μας έπαιρνε μάτι»

featured image


Η Τραϊάνα Ανανία κάνει διακοπές στην Ικαρία, αλλά όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της, δεν περνάει όπως θα επιθυμούσε.

Μετά την ανάρτησή της για τα πανηγύρια του νησιού και το γεγονός ότι χόρευε μόνη της στην πίστα, προχώρησε σε μία νέα δημοσίευση, στην οποία αναφέρεται στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του δωματίου, το οποίο είχε κλείσει για να κάνει ένα μήνα διακοπές στο νησί.

Επεισοδιακές οι διακοπές που έκανε η Τραϊάνα Ανανία στην Ικαρία

Όπως αναφέρει η ηθοποιός «Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία.Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει. Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου.

Ένα πρωί η Ροζ μου, με τράβηξε αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες και σήμερα που νιώθω περίεργα για το «καλοκαίρι μου» μοιράζομαι εκείνο το πρωινό μας. Θα μοιραστώ και άλλη μια εικόνα.

Την εικόνα που έχω στη μνήμη μου, με τον παππού μου τον Κώστα να διασχίζει το πάρκο με μια τεράστια σακούλα με το δώρο γενεθλίων μου. Ήμουν 6 χρόνων και τον κοιτούσα από το παράθυρο του διαμερίσματος μας στη Χαριλάου να έρχεται. Ήταν το πρώτο τροχοσπιτο της Barbie. Η ζωή μου το τελευταίο μήνα-…χρόνο… μοιάζει με τα βασανιστήρια που έκανα σε όλες μου τις Barbie μαζί …».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.