Σοκαριστικό τροχαίο: Οδηγός Lamborghini έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με όχημα στο αντίθετο ρεύμα (vid)

featured image


Οπως φαίνεται και στο βίντεο το πολυτελές αυτοκίνητο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ξαφνικά ο οδηγός για να αποφύγει την κίνηση, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να σημειωθεί μετωπική σύγκρουση.

Ένα τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν μια Lamborghini Urus, αξίας 187.000 λιρών, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγάκι της Royal Mail, ενώ προσπαθούσε να προσπεράσει την κυκλοφορία με μεγάλη ταχύτητα. Η συγκλονιστική σύγκρουση, που καταγράφηκε από κάμερα , άφησε έξι άτομα τραυματισμένα και προκάλεσε σημαντικές ζημιές και στα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Το υλικό δείχνει το μπλε supercar να κάνει απερίσκεπτους ελιγμούς μέσα στην κυκλοφορία στη Royal Dock Road στο Beckton. Μετά από αρκετές κοντινές συγκρούσεις, η Lamborghini στρίβει στην αντίθετη λωρίδα σε μια προσπάθεια να προσπεράσει, αλλά πέφτει κατευθείαν πάνω στο αντίθετο φορτηγάκι.Μετά τη σύγκρουση, τόσο το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο όσο και το φορτηγάκι παραδόσεων μένουν εντελώς κατεστραμμένα, με σοβαρές ζημιές στα μπροστινά τους καπό. Το οδυνηρό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (11/7) γύρω στις 7:20 μ.μ., προκαλώντας την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, της υπηρεσίας ασθενοφόρων του Λονδίνου και του εναέριου ασθενοφόρου του Λονδίνου.

Καθώς οι αρχές έφτασαν στο σημείο, παρείχαν βοήθεια στα τραυματισμένα άτομα. Προς το παρόν, η κατάσταση των έξι θυμάτων παραμένει άγνωστη, εν αναμονή της ενημέρωσης από τη Μητροπολιτική Αστυνομία. Λόγω της σύγκρουσης, εφαρμόστηκε κλείσιμο των δρόμων στη γύρω περιοχή για να διευκολυνθεί η έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.