Άρπαξε το παιδί του και ζήτησε λίτρα

featured image


Όχι μόνο άρπαξε το παιδί του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του, αλλά έφτασε στο σημείο να ζητήσει και λύτρα προκειμένου να το αφήσει να επιστρέψει, ένας 38χρονος άνδρας στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, πριν από μερικές ημέρες.

Πρόκειται για έναν 38χρονο πατέρα με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος απήγαγε το παιδί του, την επιμέλεια του οποίου έχει η 40χρονη μητέρα του, αλλά και απαίτησε να του δώσει χρήματα για να το ελευθερώσει. Σημειώνεται ότι για την αρπαγή του 7χρονου αγοριού είχε εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 38χρονος άνδρας συνελήφθη και μετά από εισαγγελική εντολή, οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον BARAKAT RAMI του SALEH MOHAMED και της FATEMA, γεννηθέντα την 30-12-1985 στη Συρία.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.