Η στιγμή που ο πατέρας έρχεται αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του γιου του: «Κοίτα με στα μάτια, μπ@στ@ρδε»(vid)

featured image


Ο πατέρας ενός νεαρού που δολοφονήθηκε στην Ταϊλάνδη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

Αντιμέτωπος με τον άνδρα που δολοφόνησε τον γιο του στην Ταϊλάνδη, ήρθε ο πατέρας του Βρετανού έφηβου, λέγοντας του να τον κοιτάξει στα μάτια.

Ο Woramet Ben Taota, ένας 16χρονος με βρετανική υπηκοότητα, χάθηκε στην Ταϊλάνδη στις 6 Μαΐου αφού πήγε για βόλτα με τη μοτοσικλέτα του στην επαρχία Lampang.

Την επόμενη μέρα, η αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο νεαρός βρέθηκε νεκρός σε ένα άλσος, με το κεφάλι του να είναι μέσα στα αίματα. Λίγο πιο δίπλα υπήρχαν το πορτοφόλι και ο φορτιστής του, αλλά όχι το τηλέφωνό του, κάτι που έδειξε ότι έπεσε μάλλον θύμα κλοπής.



Η αστυνομία έφτασε τελικά στα ίχνη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Ben, λέγοντας ότι το έκανε επειδή χάλασε μια συμφωνία για ναρκωτικά.

Κατά την μεταφορά του με το όχημα της αστυνομίας, ο δράστης ήρθε αντιμέτωπος με τον πατέρα του θύματος. Όταν κατέβασε το φιμέ τζάμι, ο πατέρας του είπε: «Απόβρασμα, κοίταξε με στα μάτια, κοίταξε με στα μάτια ρε νταή».

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το σημείο αλλά εκείνος φώναξε: «Βγάλτε του τη μάσκα, θέλω να δω το πρόσωπό του. Είσαι δειλός. Κοίταξε με ρε μπ@στ@ρδε. Δεν μπορείς να με κοιτάξεις επειδή είσαι δειλός!».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.