Οργισμένος Χατζηνικολάου με τις εκλογές - Έβαλε τις φωνές "live" - Σηκώθηκε από την καρέκλα και... (Vid)

featured image


Τρομερά νεύρα από τον γνωστό παρουσιαστή-δημοσιογράφο, ο οποίος είχε τρεις γερούς καυγάδες μέσα στην εκπομπή!
Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν δίστασε να εκφράσει μια παρατήρηση στον αέρα λίγα λεπτά πριν πέσει η αυλαία της μαραθώνιας βραδιάς στον ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού του Αμαρουσίου βρέθηκε στο τιμόνι της βραδιάς για τις Εκλογές 2023, τη νύχτα της Κυριακής, φιλοξενώντας πλήθος καλεσμένων στο πλατό.

Mε αφορμή την είσοδο νέων καλεσμένων στο ειδικό πλατό του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, ενοχλημένος o τηλεπαρουσιαστής ανεφερε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη κ. Ρωμανέ που σας διακόπτω, στο κοντρόλ απευθύνομαι. Αφού μου λέτε ότι πρέπει να τελειώσουμε σε 10 – 15 λεπτά, μην βάζετε διαρκώς καινούργιους προσκεκλημένους μέσα στο στούντιο διότι δεν θα τελειώσω την ώρα που λέτε».
«Εγώ αγενής δεν θα είμαι με τους προσκεκλημένους. Επομένως, ειδοποιήστε για να μην έχουμε μετά γκρίνιες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χατζηνικολάου δίνοντας τον λόγο στον Νίκο Ρωμανό που εκπροσωπούσε τη Νέα Δημοκρατία εκείνη την στιγμή στην εκλογική βραδιά.
Επίσης μεγάλη ένταση επικράτησε στον αέρα του ΑΝΤ1, μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του δημοσιογράφου της «Αυγής» και του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Ανδρέα Πετρόπουλου, στην εκπομπή για τις εκλογές 2023.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα. Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε πως απόψε δεν έχει διάθεση για γέλια λόγω του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο διάλογος που ακολούθησε και κατά τον οποίο ο Χατζηνικολάου έγινε έξω φρενών, ήταν ο εξής:

Πετρόπουλος: Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;
Χατζηνικολάου: Εγώ δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο, ποτέ! Έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μονίμως να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως κάνετε επιθέσεις και στους σατιρικούς καλλιτέχνες.
Πετρόπουλος: Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κ. Σκορδά επισκίασε τη δική σας.
Χατζηνικολάου: Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κ. Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κ. Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…
Πετρόπουλος: Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate.
Χατζηνικολάου: Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας.



Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Πετρόπουλος είχαν νέα ένταση με τον τηλεπαρουσιαστή να «βγαίνει από τα ρούχα του».
Χατζηνικολάου: Πώς λέτε ότι θα έχει η ΝΔ ποσοστό 36-37%; Τη σπάλα του αρνιού διαβάζετε; Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε χάριν του ΣΥΡΙΖΑ. Το χρεώνεστε για λόγους που έχουν να κάνουν με την κομματική σας αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Πετρόπουλος: Πού τη γνωρίζετε; Θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα.
Χατζηνικολάου: Να απαντήσετε όπως θέλετε.
Πετρόπουλος: Εγώ τον Τσίπρα δεν τον ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό.
Χατζηνικολάου: Κακώς. Εγώ τον ρώτησα, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών. Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός! Να ξαναδείτε τη συνέντευξη και να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω άλλη συζήτηση μαζί σας. Είστε προσβλητικός και απαράδεκτος! Πάρτε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που ονειρευτήκατε και που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα ως πτυχίο δημοσιογραφίας.

Ο Χατζηνικολάου εκνευρίστηκε και άλλη μια φορά επειδή ο Αθ. Παφίλης του ΚΚΕ δαμαρτυρήθηκε επειδη τον διέκοπταν συνέχεια με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων.

«Κορυφαίοι πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν κλείσει εδώ να έρθουν και τους είχαμε φιλοξενήσει όλο αυτό το διάστημα, μας ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους», είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όμως ο κ. Παφίλης που ήθελε να ολοκληρώσει το σχόλιό του είπε στον παρουσιαστή: «Μου κόψατε τον ειρμό Όταν κάποια κόμματα έχουν κοινά προγράμματα, ο κόσμος…».

Ακολούθησε έντονος διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες:
 Ν.Χ.: Συγγνώμη, βγήκε και ο χάρτης, δείτε τον χάρτη
– Α.Π.: Αφήστε με τώρα
– Ν.Χ.: Κύριε Παφίλη προηγούνται τα αποτελέσματα. Πόσες φορές πρέπει να το πω;

Τότε ήταν που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να δώσει με έντονο ύφος τέλος σε όλη αυτή την ένταση και πετάχτηκε από την καρέκλα του για να δώσει προτεραιότητα στην εμφάνιση του χάρτη επισημαίνοντας και πάλι ότι τώρα προτεραιότητα έχουν η εμφάνιση των αποτελεσμάτων και όχι τα σχόλια των πολιτικών προσώπων που είχαν όσο χρόνο ήθελαν στη διάθεσή τους προεκλογικά.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.