Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η διατροφή, η συνεπιμέλεια και η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή

featured image


Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας γάμος, δύο παιδιά, ευτυχισμένες στιγμές κι ένα διαζύγιο που τους έφερε αντιμέτωπους στα δικαστήρια ουκ ολίγες φορές. Το πρώην ζευγάρι χώρισε με συναινετικό διαζύγιο και όπως συμφωνήθηκε, ο frontman των Onimara θα κατέβαλε το ποσό των 3.000 ευρώ ως διατροφή μηνιαίως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε την πλήρη διαχείριση των οικονομικών τους, ακόμα και τα χρήματα από τα συμβόλαια και τις εμπορικές συμφωνίες έμπαιναν σε τραπεζικό λογαριασμό που χειριζόταν ο τραγουδιστής και μετά τη διάστασή τους, η παρουσιάστρια δεν είχε καμία πρόσβαση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τα προηγούμενα 24ωρα μέσα από τις πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε ακόμα μία δικαστική διαμάχη, αυτή τη φορά που αφορά στη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha η απόφαση εκδόθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήταν καταπέλτης για τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του να συνεχίσει να έχει η παρουσιάστρια την επιμέλεια των δύο ανήλικων γιων τους, παραμένοντας σε ισχύ οι περισσότεροι όροι του συναινετικού διαζυγίου, δηλαδή να καταβάλλει ο τραγουδιστής διατροφή ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα και να βλέπει τα παιδιά του για 2,5 ημέρες την εβδομάδα και 20 ημέρες το καλοκαίρι.

Από την άλλη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Σίσσυς Χρηστίδου να βρίσκονται τα παιδιά όταν τα παίρνει ο πατέρας τους μαζί του και όχι με το οικογενειακό περιβάλλον.«Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Είναι κάτι που έχω ζητήσει εγώ. Τα ζευγάρια πλέον, σε κάποια θέματα οφείλουν να συναποφασίσουν από το νόμο. Εγώ έχω πολλά θετικά έτσι και αλλιώς από πριν. Έχω την μισή εβδομάδα τα παιδιά, πολύ χρόνο σε διακοπές, στο κομμάτι του χρόνου δηλαδή. Η συνεπιμέλεια είναι ένα σοβαρό θέμα, γιατί μέσα από τον ανόητο καβγά του ζευγαριού που προκύπτει πίσω από την συνεπιμέλεια, την πληρώνουν τα παιδιά που γίνονται πολλές φορές “μπαλάκι” μέσα σε αυτό» είχε πει ο Θοδωρής Μαραντίνης στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αν και ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν είχε ποτέ τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νοέμβριο του 2020 είχε λάβει μέρος σε καμπάνια των ενεργών μπαμπάδων με θέμα τη συνεπιμέλεια.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αινιγματική ανάρτηση

Θέλοντας πιθανόν να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χάσει τη συνεπιμέλεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μία ανάρτηση στα social media το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

«Ερώτηση: Αν κάτι παραμένει ως έχει, σημαίνει ότι το έχασες;» έγραψε ο frontman των Onirama.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο πριν, όσο και μετά την απόφαση, ο Θοδωρής Μαραντίνης βλέπει τα παιδιά του 2,5 ημέρες την εβδομάδα και τις υπόλοιπες ημέρες τα αγόρια είναι με τη μητέρα τους. Οι συμφωνημένοι όροι δηλαδή παρέμειναν ίδιοι, αλλά έχασε στο σκέλος της συνεπιμέλειας παρόλο που ο δικαστής ήταν άνδρας…

Εκτός από τη συνεπιμέλεια, «αγκάθι» ανάμεσα σε Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη είναι και το κομμάτι της διατροφής. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο τραγουδιστής κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο καθώς δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του το ποσό της διατροφής που είχε οριστεί, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί στη συνέχεια να πληρώσει το σύνολο των χρημάτων που δεν κατέβαλε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.