Έξαλλη η Άντζυ Σαμίου με το εκλογικό αποτέλεσμα… «Είστε όλοι δειλοί»

featured image


H Άντζυ Σαμίου δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στον ALPHA για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως «δεν το χωράει το μυαλό της», ενώ έκανε λόγο για «δειλία» των Ελλήνων πολιτών!

«Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που του παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο» ανέφερε η Άντζυ Σαμίου.



Αναφορικά με τις επόμενες εκλογές τόνισε πως «δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός».

Λίγο αργότερα, η Άντζυ Σαμίου μίλησε και στον ΑΝΤ1, όπου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, αναφέροντας εκ νέου πως «ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναί υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω;».

Μάλιστα πρόσθεσε πως «σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή. Ο κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.