Αδέρφια από τον ίδιο πατέρα, έχουν δύο παιδιά και θέλουν να παντρευτούν – Τους το απαγορεύει ο νόμος

featured image


Τα δύο παιδιά από τον ίδιο πατέρα είχαν μεγαλώσει χωριστά και γνωρίστηκαν μόνο για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 21 και εκείνος 17…

Η ιστορία αγάπης του Ντάνιελ και της Άνα κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Άνα ήταν 21 και ο Ντάνιελ 17. Ερωτεύτηκαν και είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια. Έχουν δύο παιδιά και σχεδιάζουν να παντρευτούν. Ωστόσο, υπάρχει ένας αστερίσκος σε αυτή τη σχέση – είναι αδέρφια από την πλευρά του πατέρα τους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στο γνωστό πρόγραμμα της Ana Rosa (γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας) για να μιλήσει για τη σχέση του και τα σχέδιά του για το μέλλον. Όταν ρωτήθηκε για την απόφασή τους να παντρευτούν, ο Ντάνιελ εξήγησε ότι ενδιαφέρονται πρωτίστως να νομιμοποιήσουν την ένωσή τους. «Δεν θέλουμε να κάνουμε γάμο για το …γάμο, αλλά για όσα σου επιτρέπει να κάνεις γραφειοκρατικά και νομικά», είπε.

αδέρφια θέλουν να παντρευτούνΗ Άνα επανέλαβε αυτό το συναίσθημα, λέγοντας, “Δεν χρειάζεται χαρτί για να πούμε ότι είμαστε ζευγάρι, αλλά κάνει τις διαδικασίες λίγο πιο εύκολες. Κοιτάζοντας προς το μέλλον, έχετε ασφάλεια που, εάν δεν σας αναγνωρίζουν ως σύντροφο, δεν Δεν έχουμε. Δεν μπορούμε καν να είμαστε κοινός εταίρος».

«Υπάρχουν πολλοί σαν εμάς»

Παρά τα νομικά οφέλη, το ζευγάρι γνωρίζει ότι η κατάστασή του δεν είναι τυπική. Αποκάλυψαν ότι γνωρίζουν «αρκετές» περιπτώσεις παρόμοιες με τις δικές τους και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην περίπτωσή τους επιλέγουν να παραμείνουν ανώνυμοι και να μετακινηθούν σε διαφορετική τοποθεσία για να αποφύγουν τον έλεγχο.



Η Άνα εξήγησε ότι εκείνη και ο Ντάνιελ είχαν μεγαλώσει χωριστά και γνωρίστηκαν μόνο για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 21 και εκείνος 17. «Είναι σαφές ότι αρχίσαμε να γνωριζόμαστε με την πρόθεση ότι ήμασταν αδέρφια, αλλά εγώ ήμουν 17 ετών και ήταν 21 όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά», είπε. “Δεν είχαμε γνωρίσει ποτέ τίποτα ο ένας για τον άλλον. Είμαστε δύο νεαρά παιδιά που γνωριστήκαμε τότε. Είναι αλήθεια, είμαστε αδέρφια, αλλά δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Δεν έχουμε μεγαλώσει μαζί, δεν έχουμε πάει διακοπές μαζί, όχι Έχουμε κοινή οικογένεια, τίποτα. Είναι ένα άτομο που γνώρισα μια μέρα και με τον καιρό προέκυψε αυτό», πρόσθεσε ο Ντάνιελ.

Τα παιδιά του ζευγαριού γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι αδέρφια, αλλά είναι ακόμα πολύ μικρά για να κατανοήσουν πλήρως την κατάσταση. Η Άνα εξήγησε ότι όταν τα παιδιά τους γίνουν μεγαλύτερα και πιο περίεργα, σχεδιάζουν να τους εξηγήσουν την αλήθεια. “Δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Δεν νομίζω ότι θα έρθει μέρα που θα τους καθίσουμε και θα τους πούμε “αυτό είναι εκεί”. Ξέρουν, όταν θέλουν, θα ρωτήσουν”.

αδέρφια θέλουν να παντρευτούνΕνώ η σχέση τους μπορεί να είναι αντισυμβατική, ο Ντάνιελ και η Άνα είναι ευτυχισμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Ελπίζουν ότι η ιστορία τους θα βοηθήσει στην κατάρριψη των κοινωνικών φραγμών και θα δείξει ότι η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις πιο ασυνήθιστες περιστάσεις.

 

 





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.