Τραγουδίστρια "φούσκωσε" το στήθος και το παραδέχεται (ΦΩΤΟ)

featured image

Φωνάρα και κορμάρα η εντυπωσιακή μελαχρινή, η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα της τα τελευταία χρόνια!

Οι περισσότερες σχεδόν γυναίκες που απασχολούν της showbiz έχουν καταφύγει στα χέρια των πλαστικών χειρουργών για αισθητικές επεμβάσεις μία από αυτές είναι και η Ελισάβετ Σπανού .

Για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, αλλά και για την διατροφή της,έχει μιλήσει σε παρελθόντα χρόνο σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελισάβετ Σπανού.

Με την εικόνα της έχει ανασφάλειες σε «ό,τι θες. Από το ότι έχω πεταχτά αυτιά μέχρι ότι το ότι η μέση μου είναι πολύ λεπτή. Μετά τα σκέφτομαι καλύτερα και γελάω με τον εαυτό μου.

Όταν ένιωσα ανασφάλεια με το στnθoς μου πήγα και έκανα προσθετική. Και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια. Στο μέλλον, ενδεχομένως να τολμήσω να κάνω κι άλλες πλαστικές επεμβάσεις, αν αυτές μου προσφέρουν το αποτέλεσμα που θέλω ή μπορούν να βελτιώσουν κάποια σημεία της εμφάνισης μου.

Δεν έχω τέτοια κολλήματα ως άνθρωπος», είχε δηλώσει Η τραγουδίστρια στο περιοδικό Like.

η Ελισάβετ Σπανού έχει μιλήσει ακόμα για το κορμί της και την διατροφή που ακολουθεί: «Όταν ήμουν 16 χρονών, είχα πάρει επτά κιλά παραπάνω και είχα πάθει ένα μικρό σοκ. Τώρα πια, το θέμα των κιλών δε με απασχολεί καθόλου».Πηγή: koolnews.gr 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.