Σάλος με τις αναρτήσεις της Άννας Μαρίας Λογοθέτη για τη Μάγδα Φύσσα και τον Κυριάκο

featured image

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η επίθεση της Άννας Μαρίας Λογοθέτη, στη μάνα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα.

Η πρώην τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια στράφηκε κατά της Μάγδας Φύσσα, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του Παύλου έπεσε νεκρός από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της. Μάλιστα χρησιμοποιήσε τη λέξη «σαπίλα» για να χαρακτηρίσει τη στάση της μάνας.

«Πρώτη φορά βλέπω ΜΑΝΑ να εκμεταλλεύεται με κάθε ευκαιρία τον θάνατο του γιού της.

Και οι αριστεροί την χειροκροτούν.

Βέβαια δεν υπάρχει “κανονικότητα” ούτε εδώ , άρα προσκυνάτε.

Σαπίλα.

Κάπου έλεος Μάγδα Φύσσα» έγραψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.



«Κυριάκο λεβέντη της»

Ωστόσο, η πρώην τηλεπερσόνα έγινε ξανά viral στο Twitter την ίδια μέρα, με αφορμή την ανάρτησή της για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με ύφος που μας θύμισε το βίντεο με την ατάκα «τι γκόμενος είσαι εσύ», η Άννα Μαρία Λογοθέτη, εκθείασε τον Κυριάκο, αποκαλώντας τον μάλιστα «λεβέντη της»:

«Λεβέντη μου @kmitsotakis χρόνια πολλά, όμορφα πάντα δίπλα στην υπέροχη οικογένεια σου, πρωτίστως με υγεία. Δύναμη να αντέχεις να κυβερνάς για πολλά χρόνια ακόμη, να πολεμάς για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε , μια Ελλάδα μεγάλη . Μαζί θα την φτιάξουμε. Ο λαϊκισμός ας περιμένει» έγραψε. Τόσο ένθερμες ευχές, ούτε από τις αδερφές του δεν πρέπει να έλαβε ο Κυριάκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.