Λιποθύμησε γυναίκα που είδε το σπίτι της να καίγεται στην Παλλήνη

featured image

«Χάνω τα πάντα! Έχω δύο παιδιά εδώ, πού να πάω;»

Μπορεί όσοι παρακολουθούν από τα ΜΜΕ τις τραγικές εικόνες με τα πύρινα μέτωπα να κατακαίνε τα πάντα στο πέρασμά τους να αισθάνονται σφίξιμο στο στομάχι και οργή, κανένας όμως δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών που από τη μία τρέχουν να σωθούν και από την άλλη βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Τι πρωί της Τετάρτης, μια γυναίκα, κάτοικος Παλλήνης, κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1«Καλοκαίρι Μαζί», καθώς έβλεπε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες, μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πεντέλη.


Αμέσως έτρεξαν να την βοηθήσουν πυροσβέστες και η δημοσιογράφος επιχείρησε να πάει κοντά, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Ρογκάκο να ζητάει από τον κάμεραμαν να μην καταγράψει περισσότερες εικόνες.


Αφού συνήλθε, η γυναίκα μίλησε στην κάμερα, με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είμαι καλά. Μένω εδώ πιο πάνω. Όλη νύχτα ήμασταν έξω, κάντε κάτι. Όλη νύχτα ήμασταν στον δρόμο και φωνάζαμε ”ελάτε πάνω”! Και δεν ερχόταν κανείς. Κάντε κάτι! Το σπίτι μου… Χάνω τα πάντα. Έχω δύο παιδιά εδώ, πού να πάω. Τελείωσαν όλα» είπε και έπεσε στην αγκαλιά της δημοσιογράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.