Έξαλλη η Καινούργιου με το απαράδεκτο μήνυμα που διάβασε: «Ντροπή! Πόσο τραγικός είσαι;»

featured image

Δεν πίστευε στα μάτια της η παρουσιάστρια!

Τον έντονο εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε ένα απαράδεκτο μήνυμα που έγραψε για εκείνη χρήστης του Twitter, μετά την προβολή της καταγγελίας της Ιωάννας Σιαμπάνη στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το θέμα με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η εγκυμονούσα Σιαμπάνη από επαίτη σε φανάρι στη Γλυφάδα, όταν εκείνος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα η ίδια να απευθυνθεί στην αστυνομία.Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια είδε μια ανάρτηση στα social media, που την τάραξε πολύ:  «Θέλω να διαβάσω κάτι μισό λεπτό, θα μου επιτρέψετε γιατί ο κόσμος δεν πάει καλά. Έγραψε κάποιος, “Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του και αυτή, που μας πετάει έξω το στήθος της στη μάπα στης 10 το πρωί… Μιλάμε για σούργελο”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και κάλεσε τον κόσμο να του κάνει αναφορές:

«Πόσο ντροπή. Είσαι τραγικός ρε φίλε. Πραγματικά μπείτε να τον μπλοκάρετε και να του κάνετε όσο πιο πολλά report μπορείτε. Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός μπορεί να είσαι για να συγκρίνεις τον επιδειξία με ένα πιο ανοιχτό ρούχο; Και στη τελική μπορώ να φοράω ό,τι θέλω. Ντροπή και πάλι ντροπή» είπε η παρουσιάστρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.