«Θα σκοτώσω τη Ρούλα με τα ίδια μου τα χέρια αν το έχει κάνει»

featured image

Τι φέρεται να είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς

Αποφασισμένη ότι θα σκοτώσει την αδερφή της με τα ίδια της τα χέρια αν αποδειχτεί ότι εκείνη δολοφόνησε και παιδιά της, φέρεται να δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία εμφανίστηκε πεπεισμένη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, ότι η 33χρονη είναι αθώα και δεν έχει πειράξει ποτέ τα κοριτσάκια της, χρησιμοποιήσε μια φράση που είχε πει και ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την σύλληψή της.


«Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» φέρεται να είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς, όταν στο τέλος της κατάθεσης ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η Ρούλα είναι αθώα.


Θα κληθεί να καταθέσει ως ύποπτη η Ρούλα

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει ως την Τρίτη, ενδεχομένως και ως ύποπτη, μετά το πόρισμα ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά για τη Μαλένα και την Ιριδα, οι οποίοι διαπίστωσαν «βίαιο μηχανισμό θανάτου». Η κατηγορουμένη αναμένεται να ρίξει το βάρος στις διαφωνίες των ιατροδικαστών και αλλά και να αμφισβητήσει εξ’ολοκλήρου το νέο πόρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.