Οργή για την εκπομπή της Καραβάτου: «Ντροπή! Έστησαν παγίδα στον Πηλίδη»

featured image

Κεραυνοί και από την Ρούλα Κορομηλά – «Δεν άξιζε κάτι τέτοιο στον πρωταθλητή μας»

Καταιγισμό σχολίων προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη στο Mega.

Καλεσμένος στο πλατό βρέθηκε ο πρωταθλητής της πάλης, Γιώργος Πηλίδης, ο οποίος μίλησε για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και την στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης απέναντί του.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ομοσπονδία δαπάνησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διαμονή του αθλητή σε ακριβά ξενοδοχεία, γιατρούς, συμπληρώματα διατροφής κ.α.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο αθλητής ξέσπασε οργισμένος και είπε ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ενώ πρώτη φορά έβλεπε στη ζωή του τον Αντιπρόεδρο. Ο κορυφαίος αθλητής ξέσπασε σε κλάματα: «Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο», είπε ο Γιωρίκας Πηλίδης.


Η αντίδραση της Καραβάτου και του δημοσιογράφου Στέφανου Κωνσταντινίδη προκάλεσαν καταιγισμό αρνητικών σχολίων, με τους χρήστες να τους  κατακεραυνώνουν επειδή δεν υπερασπίστηκαν τον καλεσμένο τους και τον έφεραν σε δύσκολη θέση.


Το περιστατικό σχολίασε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία τόνισε: «Νομίζω ότι οι εκπομπές οφείλουν να σέβονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας όταν τους φιλοξενούν και να τους προστατεύουν όταν αδικούνται και να μην ”στήνουν” δικαστήρια εναντίων τους. Η εικόνα του σπουδαίου αθλητή Γιώργου Πηλίδη να κλαίει ήταν θλιβερή και δεν του αξίζει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.