Πυρ και μανία ο Δάντης με τον Σπύρο Μαρτίκα: «Είπε βαρύτατες κουβέντες. Θα επιληφθούν οι δικηγόροι μου»

featured image

Χρήστος Δάντης παρακολουθεί τα όσα εκτυλίσσονται στο Survivor, καθώς από την αρχή του παιχνιδιού συμμετέχει η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο γνωστός ερμηνευτής ερωτήθηκε από την εκπομπή Open Weekend, για τα αρνητικά σχόλια που έχει κάνει σε βάρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Υπενθυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε μία συζήτηση που είχαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας για την 22χρονη, ο φαρμακοποιός αναφέρει πως ο Χρήστος Δάντης είναι «βιτρίνα» για εκείνη. Ο ερμηνευτής πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό και ανέφερε σε story:  «Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής».


Χρήστος Δάντης: Τι δήλωσε για τον Σπύρο Μαρτίκα

Ερωτηθείς ο τραγουδιστής για το συγκεκριμένη δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα απάντησε: «Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ».


«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.