Βίντεο: Ηλικιωμένοι ανοίγουν σε “μαϊμού” υπαλλήλους της ΔΕΗ αλλά ο γιος τους έχει βάλει κάμερα και τους πιάνει στα πράσα

featured image

Εξαρθρώθηκε ομάδα ληστών, που προσποιούνταν τους υπάλληλους της ΔΕΗ, εισέβαλε στα σπίτια και άρπαζε τεράστια χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, τα 27 μέλη της ομάδας είχαν συγγενικούς δεσμούς μεταξύ τους και διαμένουν στα Άνω Λιόσια Αττικής, στον Βόλο και στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Από τη δράση τους κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 180.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 660.000 ευρώ. Η εξάρθρωση της σπείρας από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Thestival, φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο δρούσαν οι ληστές.  Συγκεκριμένα δύο άνδρες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ κατάφεραν να εισβάλλουν σε ένα σπίτι, όπου διαμένουν ηλικιωμένοι στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση το έργο των ληστών διακόπτεται από την παρουσία του γιου του ζευγαριού.


Ληστές προσποιούνται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «αρπάζουν» χρήματα

Ο ένας από τους τρεις δράστες χτυπάει το κουδούνι και εισέρχεται στο διαμέρισμα δηλώνοντας ότι είναι από τη ΔΕΗ και έχει συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο της πολυκατοικίας. Απασχολεί το ζευγάρι των ηλικιωμένων στην κουζίνα για να εισβάλουν στον χώρο οι συνεργοί του. Όσο αυτός κρατάει το ζευγάρι στην κουζίνα οι άλλοι δύο δράστες ψάχνουν για χρυσαφικά στο υπνοδωμάτιο.


Για κακή τους τύχη φτάνει στο διαμέρισμα ο γιος του ζευγαριού. Μέσα σε δευτερόλεπτα αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Οι δράστες μάταια προσπαθούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο σπίτι των γονιών του. Τους ζητά να αφήσουν ότι έχουν πάρει όμως εκείνοι το βάζουν στα πόδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.