Παρασκήνιο – Έξαλλη η Μαρία Καρρά μετά την απόφαση για δέσμευση της περιουσίας του Τράγκα

featured image

Πρώτοι σας αποκαλύψαμε τα του πορίσματος του Οικονομικού Εισαγγελέα για την περιουσία του Τράγκα, όπως και πρώτοι φέραμε στο φώς την πρόθεση των αρχών τόσο να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς του δημοσιογράφου αλλά και της τελευταίας συζύγου του Μαρίας Καρρά. Στην κυριότητα εμπλέκεται και η σύζυγος του εκλιπόντος δημοσιογράφου Μαρία Καρρά, που διαθέτει κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ συμμετείχε ως μέτοχος στις επιχειρήσεις τους κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η χήρα του εκλιπόντος διακατέχεται από έναν εκνευρισμό για τα όσα λαμβάνουν χώρα από την περασμένη Παρασκευή και μελετά τις επόμενες κινήσεις της από το κοσμοπολίτικο Μαιάμι, όπου κατοικεί πλέον μόνιμα.


Την ίδια στιγμή η δικηγόρος της διέψευσε σε τηλεοπτική εκπομπή την είδηση περί δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων της πελάτισσας της, η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να προσεγγίσει μέσω φιλικού της προσώπου τον Νίκο Αγαπηνό, ώστε να την αναλάβει και πάλι.


Σκέψη επιστροφής στην Ελλάδα δεν τίθεται καν μετά τις τελευταίες εξελίξεις από τη γυναίκα που σημάδεψε την ζωή του Γιώργου Τράγκα και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν φέρεται να κινούσε τα νήματα στην υπόθεση της τεράστιας περιουσίας του εκλιπόντος.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Μαρία Καρρά αγχωμένη για το δικό της αύριο και τους γιούς του Γιώργου Τράγκα να αναμένουν πλέον την εξέλιξη της διαδικασίας και της έρευνας για την real estate αυτοκρατορία που έστησε ο πατέρας τους, η οποία προς το παρόν και για μεγάλο διάστημα μπήκε στον πάγο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.