Οι δικηγόροι “σφάζονται στην ποδιά” της Πισπιρίγκου για να την αναλάβουν

featured image

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης. Ωστόσο, φαίνεται ότι πολλοί δικηγόροι κάνουν «ουρά για να εμπλακούν στην υπόθεση».

Θολό παραμένει ωστόσο το τοπίο για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κληθεί σε απολογία ως κατηγορούμενη ή σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το pelop, οι δυο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις φαίνεται να μελετούν τη δικογραφία που διαβιβάστηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και να λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Την ίδια ώρα διαψεύδονται κατηγορηματικά τα όσα διακινούνται και αφορούν στην αναζήτηση και τρίτου δικηγόρου με ειδίκευση στα ιατρικά ζητήματα από την Ρούλα Πισπιρίγκου και την οικογένεια της.


«Ουρές για να εμπλακούν στην υπόθεση Πισπιρίγκου»

«Δεν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία και καμία άλλη αντίστοιχη» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο συνήγορος υπεράσπισης της Οθωνας Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας με νόημα: «Την ώρα που δουλεύω την υπόθεση 15 ώρες την ημέρα, όποιος θέλει να διαφημιστεί έχει το όνομα του στο κάδρο για να ακούγεται και να κερδίζει σε αναγνωρισιμότητα και οτιδήποτε άλλο. Κανείς δεν έχει προσφέρει τίποτα και όλοι θέλουν να πάρουν από την Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών της δόξα και αναγνωρισιμότητα για προσωπικό όφελος. Ολοι κοιτάνε να εκμεταλλευτούν πάνω από τα μνήματα των παιδιών τη συγκυρία για να μπορέσουν να προβληθούν».


Σε πρόσφατη ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Παπαδόπουλος, μάλιστα, έκανε λόγο για «όψιμους μνηστήρες» που σχηματίζουν ουρές για να εμπλακούν στην υπόθεση Πισπιρίγκου.

Οι πληροφορίες ήθελαν την 33χρονη προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, να έχει έρθει σε επικοινωνία με καταρτισμένο σε ιατρικής φύσεως υποθέσεις νομικό και να βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του, μετά την ολοκλήρωση της μελέτης της δικογραφίας που έχει στα χέρια του.

Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο πως υπήρξε κατ’ ιδίαν συνάντηση στις φυλακές Κορυδαλλού, με την κατηγορούμενη να ζητά τη συνδρομή του στην υπόθεση της πρωτότοκης κόρης της, στην προσπάθεια της να ενισχύσει τον αρχικό ισχυρισμό πως ο θάνατος της ενδεχομένως να οφείλεται σε ιατρικό λάθος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.