Αυτοκτονία Παπαναούμ – Μυστήριο με ροζ βίντεο που ψάχνουν οι αρχές

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση αυτοκτονίας γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης που έδωσε τέλος στη ζωή του στον χώρο που λειτουργούσε ως γυμναστήριο.

Η υπόθεση έχει μπει σε διαδικασία έρευνας από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εκκινηθεί εισαγγελική έρευνα, λεπτομέρειες της οποίας θα γίνουν γνωστές αύριο.

Το mail και η ανάρτηση στο Facebook

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο γυμναστής φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες χθες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα mail.


Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.


Κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια»

Παράλληλα κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, που βρίθει απόγνωσης και ερωτικής απογοήτευσης, ο γυμναστής φαίνεται να ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.