Κόντρα έκανε ο 18χρονος στο Χαλάνδρι – Συνελήφθη ένας 20χρονος

featured image

Η κατάθεση που οδήγησε σε σύλληψη

Κόντρα με φίλο του έκανε τελικα τα ξημερώματα στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι, ο 18χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Υπενθυμίζεται πως στις 04:00 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Από την πρόσκρουση, το δέντρο ξεριζώθηκε και ο 18χρονος εγκλωβίστηκε στη άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα σενάρια που εξέτασε η ΕΛΑΣ

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής εξέταζαν τα εξής δύο σενάρια: είτε ο 18χρονος να έκανε κόντρες με άλλο αυτοκίνητο και να έχασε τον έλεγχο του δικού του με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση στο δέντρο είτε συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου.



Λίγο μετά τις 12:00 έγινε γνωστό πως είχε κληθεί για κατάθεση ένας άλλος νεαρός. Τελικά, η κατάθεση οδήγησε σε σύλληψη, αφού η Τροχαία εκτιμά πως οι δυο νεαροί έκαναν κόντρες.

Αναυριχιαστικές μαρτυρίες

Μάλιστα ο μαρτυρίες των κατοίκων ήταν αναυριχιαστικές, καθώς έδειχναν την σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και την τραγική μοίρα του 18χρονου.

«Ξαφνικά ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 50-100 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο ένα μπαμ σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί με το κεφάλι κάτω και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο. Καποιος που ξέρει από αυτά πήρε το σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη ‘φύγει’. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά» ανέφερε ο μάρτυρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.