Τσουρός για Χριστίνα Μπόμπα: «Από πού κι ως πού θέλει να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση;» (Video)

featured image

Την επιθυμία της Χριστίνας Μπόμπα να παρουσιάσει εκπομπή σχολίασε ο Κώστας Τσουρός, εκφράζοντας την απορία του, καθώς η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση.

Από τον αέρα του“Mega Καλημέρα”, ο δημοσιογράφος επιχειρηματολόγησε, επισημαίνοντας ότι από τη στιγμή που το επάγγελμά της δεν είναι στο συγκεκριμένο αντικείμενο, τι την κάνει να επιθυμεί κάτι τέτοιο.

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;

Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.