Μύκονος: Σαρώνει βίντεο στο Tik Tok με τουρίστρια που πήγε να «καταπιεί» ο Πελεκάνος

featured image

Η ατραξιόν της Μυκόνου, ο πελεκάνος, έδωσε τα… διαπιστευτήριά του. Προσπάθησε να «καταπιεί» μία όμορφη τουρίστρια που θέλησε να βγάλει μία σέλφι.

Αντί για φιλάκια, ο πελεκάνος της Μυκόνου άνοιξε το τεράστιο στόμα του και έβαλε μέσα το κεφάλι της κοπέλας! Σύμφωνα με το cyclades24.gr, τόσο η νεαρή όσο και η φίλη της που ήταν μαζί δεν έδειξαν να πτοούνται από τις… αταξίες του πελεκάνου κι άρχισαν να γελούν, όπως και ο εκείνος που τραβούσε σε βίντεο το αστείο περιστατικό.


«Δώσε φιλάκι, δώσ’ της φιλάκι!», άρχισε να φωνάζει ο άνδρας γελώντας, με τα κορίτσια να ξεπερνούν την αρχική αμηχανία από την επίθεση αγάπης του άτακτου πελεκάνου και να διασκεδάζουν με το πτηνό.


Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok κι αμέσως έγινε viral, με πολλούς χρήστες να μοιράζονται τις δικές τους αστείες εμπειρίες με τους πελεκάνους στη Μύκονο.

«Nα σε μυρίσει θέλει!», έγραψε κάποιος χρήστης στο TikTok. «Θα με είχε ακούσει όλη η Mύκονος», σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Θα είχα πεθάνει!», παραδέχτηκε μια άλλη.

Η ίδια η τουρίστρια πάντως εξομολογήθηκε ότι: «Δεν πόνεσα καθόλου» και πως «ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.