Αυτά τα χρήματα έδωσε ο Ατζούν στον Κωνταντίνο Εμμανουήλ για να… τινάξει το Survivor στον αέρα!

featured image

Η παρουσία του αν και στην αρχή ενοχλούσε λόγω των όσων έκανε και όσα έλεγε στις κάμερες, στο τέλος έγινε συμπαθής και φυσικά έφερε νούμερα με τις… ίντριγκες και τις ερωτικές του αποκαλύψεις.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφυγε πριν από μερικά 24ωρα από το Survivor καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για ένατη φορά να κρατήσει στο νησί τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, λέγοντας πως θα ήθελε το φετινό Survivor να είναι γυναικεία υπόθεση, δείχνοντας την προτίμησή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Παρόλα αυτά ο make up artist δεν πρέπει να είναι παραπονεμένος για όσα κέρδισε από την παραμονή του στο Survivor μολονότι δεν βρέθηκε από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο αλλά προστέθηκε στους παίχτες αφού είχε ξεκινήσει το ριαλιτι επιβίωσης.Από τις 27 Μαρτίου, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που έγινε viral τόσο για τους τσακωμούς του αλλά και για τους ρόλους που επέλεξε να παίξει στο Survivor σχολιάζοντας «τα νέα του Survivor» κέρδισε αρκετά λεπτά δημοσιότητας αλλά και ένα σεβαστό ποσό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, έχοντας παραμείνει στο Survivor για οκτώ εβδομάδες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης με περίπου 8.000 ευρώ στον λογαριασμό του, καθώς -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά- το ποσό που λάμβανε εβδομαδιαία ανερχόταν στα 1.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.