Survivor Ελλάδας: Στον τελικό του Champions League η Ναυσικά παρέα με τον …. Αντώνη Ρέμο

featured image

Απο τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor στον τελικό του Champions League στο Παρίσι βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μάλιστα ανέβασε και βίντεο μέσα απο το γήπεδο, παρέα με τον Αντώνη Ρέμο.

Τώρα που κολλάει ο Ρέμος με την Ναυσικά και το ποδόσφαιρο, θα αναρωτιέστε πολλοί απο εσάς και όντας άσχετοι ποδοσφαιρικά.

Καταρχάς να σας ενημερώσουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο σύντροφος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ο Κώστας Πηλαδάκης, εκτός απο κολλητοί φίλοι και κουμπάροι είναι και συνέταιροι σε πλήθος επιχειρήσεων!

Οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες είναι τόσες πολλές που τα ονόματα και των δύο έχουν φτάσει μέχρι και τα Pandora Papers, για τα οποία θα πρέπει να κάνετε ένα ψάξιμο στις μηχανές αναζήτησης για να δείτε τι περιλαμβάνουν.


Ρέμος και Υβόννη, Πηλαδάκης και Ναυσικά άρπαξαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στον τελικό του Champions League όπου η Ρεάλ κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο νικώντας 1-0 την Λίβερπουλ και όπως βλέπετε πέρασαν καλά.


Άλλωστε τι ανάγκη έχουν εκείνοι, έτσι δεν είναι; Οι δουλειές πάνε καλά, ο καλός της Ναυσικάς πούλησε τα Καζίνο που είχε στην κατοχή του και τώρα όλοι μαζί απολαμβάνουν την ζωή!

Η Ναυσικά μάλιστα όπως μάθαμε πραγματικά ξεσάλωσε στο Παρίσι πριν τον τελικό, αφού έκανε τις κούρες ομορφιάς της, τα ψώνια της και φυσικά έζησε μέσα στην χλιδή, αφήνοντας το Survivor της πίσω οριστικά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.