Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»

featured image

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, έδωσε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μίλησε για τον βιγκανισμό, για την προσωπική του ζωή ενώ εξήγησε το λόγο που θεωρεί την κοινωνία οπισθοδρομική.

«Ελπίζω να έρθει μια ημέρα που τα σφαγεία θα γίνουν μουσεία. Με τα ζώα θέλω να παίζω και όχι να τα τρώω. Έχω μπει στο βιγκανισμό τους τελευταίους μήνες. Έχω να φάω κρέας 10 χρόνια και ψάρι δύο χρόνια», ανέφερε ο ηθοποιός σχετικά με την απόφασή του να γίνει vegan.

Μιλώντας για το ελληνικό MeToo και απαντώντας στο αν ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης ανάρμοστων συμπεριφορών στα εργασιακά του, ο Μέμος Μπεγνής είπε ότι «”Περίεργη” συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια», ενώ πρόσθεσε ότι «Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια».


«Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα», ξεκαθάρισε.


Μέμος Μπεγνής: «Το ότι “κόβονται” από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»

Σχετικά με τα της ελληνικής τηλεόρασης ο Μέμος Μπεγνής τόνισε ότι «Το ότι “κόβονται” από serial gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “κάν’το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”».

Τέλος, ο Μέμος Μπεγνής, αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, είπε ότι «Το καλοκαίρι θα κάνουμε με τη Ναταλία Δραγούμη περιοδεία με την παράσταση “Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες”. Είναι παιδική παράσταση, πολύ εντυπωσιακή. Του χρόνου θα κάνω και θέατρο και τηλεόραση».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.