“Είμαι 19 και με περνάνε για παιδί”: Νεαρή με σπάνια πάθηση κυνηγά το όνειρό της και ξεσπά για τα κακόβουλα σχόλια

featured image

Η Aboli Jarit πάσχει από μία σπάνια πάθηση που παρά τα 19 χρόνια της ζωής της φαίνεται σαν μικρό κοριτσάκι λόγω της νεφρικής οστεοδυστροφίας.

Η Aboli Jarit, που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια πάθηση, έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying από αγνώστους στα social media.

Μετά από αυτό, η 19χρονη από το Ναγκπούρ της Ινδίας μοιράστηκε την ιστορία της θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Aboli διαγνώστηκε με νεφρική οστεοδυστροφία, ένα σύνδρομο που παραμορφώνει τα οστά και προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια. To ύψος ξεπερνά ελάχιστα το ένα μέτρο. Γεννήθηκε χωρίς ουροδόχο κύστη και δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτίας προβλημάτων στην ανάπτυξή της.

Η Aboli αντιμετωπίζει μια δύσκολη καθημερινότητα, ειδικά όταν πρόκειται να φύγει από το σπίτι. «Μπορεί να υπάρξουν πολλά προβλήματα, αν πρέπει να πάω κάπου έξω, μπορεί και να μην πάω». «Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν αυτή τη σπάνια πάθηση, το καλό είναι ότι ζω ακόμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν», είπε στο Jam Press της Ινδίας.

Πρόσφατα συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό ταλέντων, όπου επιλέχθηκε ως μία από τις φιναλίστ. Η ίδια δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει στις κακόβουλες συμπεριφορές να την σταματήσουν από το να κυνηγά τα όνειρά της. Η ίδια έχει βάλει στόχο να γίνει ηθοποιός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.