Καταγγελία ότι η Πισπιρίγκου «έσπασε στο ξύλο» κοπέλα που είχε σχέση με τον Μάνο

featured image

Ατελείωτες είναι οι αποκαλύψεις και οι μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, γονέων των τριών μικρών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας καταγγέλλεται ότι είχε επιτεθεί σε πρώην σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, η εκπομπή έφερε στο φως την ανάρτηση μιας γυναίκας στο Twitter σημειώνοντας ότι μία φίλη της διατηρούσε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη ενώ αυτός ήταν παντρεμένος με την 33χρονη. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, η 33χρονη κατηγορούμενη φέρεται να παρακολουθούσε τη συγκεκριμένα κοπέλα επί δύο μήνες και να τη χτύπησε.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοδομα και γόμορρα – Η αδελφή της Πισπιρίγκου είχε κατηγορηθεί για σ3ξουαλική παρενόχληση;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Αρέσω σε μικρότερους άντρες επειδή είμαι σαν νεράιδα»

«Ο Μ. είχε γκόμενα μια παλιά μου φιλενάδα που σπούδαζε στην Πάτρα όσο ήταν παντρεμένος με τη Ρ. Όταν η Ρ. το έμαθε, της την έστησε ένα βράδυ μετά από 2 μήνες παρακολούθησης και την έσπασε στο ξύλο» έγραψε η γυναίκα στο tweet της στις 14 Μαρτίου του 2022.

Πάτρα: Τρεις περιπτώσεις επιθέσεων και σε άλλες γυναίκες για τα «μάτια» του Μάνου Όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε συγκρούσεις με άλλες γυναίκες με «φόντο» τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στην οποία έγραφε «να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο».

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής, έγινε σε σούπερ – μάρκετ με φραστική επίθεση σε γυναίκα, ζητώντας της «τον λόγο» για την επικοινωνία που, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε, η ίδια είχε με το σύζυγό της.

Η δεύτερη έγινε μπροστά στους θαμώνες καφετέριας σε μία υπάλληλο στην οποία επίσης επιτέθηκε φραστικά.

Τέλος, η τρίτη «επίθεση» έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Μάνου Δασκαλάκη, οπότε και φέρεται να ήρθε στα χέρια με πρώην σύντροφο του Δασκαλάκη.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.