Κακούργα η Πισπιρίγκου - «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε ούτε λεπτό το τάμπλετ, έκλαιγε»

featured image

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία για το τάμπλετ και την αντίδραση της 9χρονης – Η μητέρα έλεγε ότι είναι το αγαπημένο της αντικείμενο γι’αυτό το έθαψε μαζί της

Σοκάρει η νέα μαρτυρία εργαζόμενης σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, η οποία φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μέχρι και λίγες ημέρες προτού αφήσει την τελευταία της πνοή, από υπερβολική δόση κεταμίνης που εντοπίστηκε στον οργανισμό της. 

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Σύμφωνα με την εργαζόμενη στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, η οποία μίλησε στο Star, οι γονείς Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης, είχαν υποστηρίξει στους υπευθύνους, ότι το παιδί τους εκτός από εγκέφαλοπάθεια, έπασχε και από νοητική υστέρηση. Ωστόσο, όπως περιγράφει η ίδια, η 9χρονη ήταν πολύ έξυπνη και δεν έδινε τέτοια εντύπωση.


Μάλιστα, σοκάρουν και οι αποκαλύψεις για το τάμπλετ, το οποίο η μητέρα της τοποθέτησε στο φέρετρο της 9χρονης, ισχυριζόμενη ότι ήταν το αγαπημένο της αντικείμενο! Σύμφωνα με την μάρτυρα, το παιδί δεν ήθελε καθόλου να ασχολείται με τη συσκευή και όταν της έδιναν οι εργαζόμενοι στο κέντρο, εκείνη αντιδρούσε και έβαζε τα κλάματα.


«Ενημερώσαμε τη Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ»

«Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ, καθόλου» είπε η μάρτυρας.

Η ίδια περιέγραψε και την αγάπη που έδειχνε η 9χρονη προς το πρόσωπο του πατέρα της:  «Δεν μπορώ να σας το περιγράψω πως κοίταγε η Τζωρτζίνα τον πατέρα της. Ήταν ένα απίστευτο βλέμμα, το οποίο δεν το είχε με τη μητέρα» δήλωσε και πρόσθεσε ότι όταν οι γονείς της έγραψαν την 9χρονη στο κέντρο, είπαν ότι θέλουν η κόρη τους να κοινωνικοποιηθεί αλλά «περισσότερο να ασχοληθεί η Ρούλα με τον εαυτό της, να πάει γυμναστήριο και να πάει να πιει έναν καφέ». 

[/expander_maker]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.