Κατσαρίδες τέλος! Φτιάξτε με 2 μόνο υλικά, αuτές τις σπιτικές μπαλίτσες και απαλλαχτείτε μια για πάντα

featured image

Οι κατσαρίδες, όταν ανοίγει ο καιρός καθίστανται «απειλή» για τα νοικοκυριά με τα έντομα να κάνουν όλο και πιο συχνές «εφόδους» στα σπίτια.

Πέρα από τα εντομοαπωθητικά, μία εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις λίγο πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι.

Πώς θα απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δασκάλα κακοποίησε σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι – Η 30χρονη κατηγόρησε το παιδί ότι την παρέσυρε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Υπάτιος Πατμάνογλου – Το δυστύχημα που του στέρησε γυναίκα και γιο, η αποζημίωση μαμούθ και ο δεύτερος γάμος

Συγκεκριμένα δημιούργησε ένα μείγμα με μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, ένα λιωμένο κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού.Άφησέ το σε μια γωνιά να ηρεμήσει για μια ώρα και στη συνέχεια πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι και ρίξτο σε γωνίες του σπιτιού, όπου ξετρυπώνουν τα έντομα αυτά.

Επιπλέον, μία άλλη λύση στην οποία μπορείς να προβείς είναι να χρησιμοποιήσεις:

  • 1 κρόκο αυγού
  • 30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ. Ανακατέψτε για να κάνετε ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια, φορώντας πάντα γάντια, φτιάξτε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, αφήστε τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.

Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Επιπλέον, μην ανησυχείτε για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλές για εσάς, την οικογένειά σας, τις γάτες σας, και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό. [/expander_maker]
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.