Charlotte Rose: Από αστυνομικός έγινε σταρ του ΟnlyFans και «φοβάται» ότι οι άνδρες την θέλουν μόνο για τα λεφτά της

featured image

Το 2016 η Charlotte Rose αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της στο αστυνομικό τμήμα, επειδή έβγαζε λίγα χρήματα, και άρχισε να εργάζεται στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχόμενου OnlyFans, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες και προκλητικά βίντεο με εσώρουχα.

Η 28χρονη Βρετανίδα μίλησε στην ιστοσελίδα Jam Press και εξομολογήθηκε ότι κερδίζει πάνω από 200.000 δολάρια το μήνα, ως εργαζόμενη στο OnlyFans, αλλά τώρα ανησυχεί μήπως οι άνδρες την πλησιάζουν μόνο για το υψηλό εισόδημά της.

«Ανησυχώ, με τα αυτοκίνητα που έχω, ότι ένας άντρας θα τα κοιτάξει και θα πει: “Τζακπότ! Μπορώ να οδηγώ πολυτελή αυτοκίνητο κάθε μέρα και να ζω σε ένα μεγάλο σπίτι”» τονίζει η Charlotte Rose.

Πρόσφατα το μοντέλο του OnlyFans απέκτησε ένα πανάκριβο αμάξι, με το οποίο ίσως προσελκύσει το «λάθος είδος ανθρώπου». Αγόρασε μία μοβ Lamborghini έναντι 350.000 δολαρίων!

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση και τώρα είναι πολύ απασχολημένη για να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή. «Δεν έχω χρόνο να γνωρίσω νέα άτομα, καθώς εργάζομαι πολλές ώρες. Μιλάω με πολλούς στο OnlyFans, οι περισσότεροι από αυτούς είναι απρόσωποι, ανώνυμοι τύποι. Κάποιοι μου στέλνουν φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πάντα αν είναι πραγματικά αυτοί που φαίνονται στη φωτογραφία» σημειώνει.

Παραδέχεται, ωστόσο, ότι ανυπομονεί να βρει την αληθινή αγάπη και δεν θα έλεγε όχι σε ένα ραντεβού «αν ερχόταν το κατάλληλο άτομο». «Νομίζω ότι τα σε δύο χρόνια, όταν θα έχω τακτοποιήσει την επαγγελματική μου ζωή, θα μπορώ να ηρεμήσω και να επικεντρωθώ στον εαυτό μου. Ίσως τότε γνωρίσω έναν ωραίο τύπο» δηλώνει.

Όσον αφορά τη δουλειά της στο Only Fans, η Charlotte Rose διευκρινίζει ότι δεν εκθέτει ολόκληρο το σώμα της και ότι εργάζεται έως 16 ώρες την ημέρα.

«Όλοι υποθέτουν ότι το OnlyFans είναι απλώς πορνό. Δεν είμαι καθόλου εναντίον σε αυτό, αλλά προσωπικά δεν αναρτώ τέτοιο περιεχόμενο. Η σελίδα μου είναι πολύ cool, διαφορετική και μου αρέσει. Υπάρχουν άλλες με πολύ καυτό περιεχόμενο» υπογραμμίζει και προσθέτει:


«Θα παίξω ρόλους, θα μιλήσω στην κάμερα σαν να είμαι άντρας, θα πραγματοποιήσω κάποιες φαντασιώσεις τους, αλλά κυρίως εγώ τους μιλάω. Έχω δημιουργήσει ένας είδος σχέσης με λίγους πελάτες μου, με τους οποίους μιλάω καθημερινά και γνωρίζω πράγματα για εκείνους. Ξέρω τα ονόματα των παιδιών τους και την επαγγελματική τους θέση. Όταν έχουν μία κακή μέρα, τους στέλνω ένα ηχητικό μήνυμα και μερικές φωτογραφίες των σκύλων μου για να τους φτιάξω τη διάθεση».

Όταν θα συναντήσει τον άνδρα των ονείρων της, η Charlotte Rose ξέρει ήδη τι θέλει για το πρώτο ραντεβού. «Σε έναν ονειρικό κόσμο, το ιδανικό μου ραντεβού θα ήταν σε μία απομονωμένη παραλία στις Μαλδίβες ή σε μία παραλία, δίπλα από τον ωκεανό, με το φως των κεριών» λέει και συμπληρώνει, με χιούμορ: «Στον πραγματικό κόσμο, πιθανότατα στα McDonald’s με ένα burger και milkshake φράουλα!». 



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.