Κούγιας για δολοφονία 19χρονου Άλκη – “Δεν έγινε συμπλοκή, έγινε εκτέλεση”

featured image

«Eκτέλεση» και όχι συμπλοκή χαρακτήρισε τη φονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων.

Ο ποινικολόγος σημείωσε πως για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας δεν θα είναι μόνο ένας ο κατηγορούμενος καθώς «θεωρείται συνεργός και αυτός που ακινητοποιεί το θύμα και κάποιος άλλος το μαχαιρώνει».

«Τα αδικήματα είναι μια ανθρωποκτονία, τετελεσμένη και δύο απόπειρες» ανέφερε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο Mega, ενώ σημείωσε πως δεν είναι ένας ο δράστης.

«Έχει επικεντρωθεί όλο το ενδιαφέρον στο χτύπημα στο μηρό με το χατζάρι, αλλά θανατηφόρα ήταν και τα άλλα χτυπήματα στο κεφάλι» είπε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας ότι «φονιάδες δεν είναι μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν το μέσο που γίνεται ο φόνος, αλλά και εκείνος που προμηθεύει το μέσο, αυτός που βοηθάει να γίνει ο φόνος».


«Όταν συλληφθούν και οι άλλοι, θα αποκαλύπτει ο ένας τη δράση του άλλου»

Όπως υπογράμμισε ο κ. Κούγιας, ο φάκελος της δικογραφίας δεν έχει φτάσει ακόμα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας, η οποία θα ασκήσει και την ποινική δίωξη. «Προσπαθούν οι αστυνομικοί συλλάβουν και τους υπόλοιπους δράστες, ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη δικογραφία» τόνισε ο δικηγόρος.

«Όταν συλληφθούν και οι άλλοι συμμέτοχοι της πράξης, τότε θα ανοίξουν τα στόματα και θα αποκαλύπτει ο ένας τη δράση του άλλου» πρόσθεσε ο ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ακόμα ότι η πλευρά των θυμάτων δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους επαγγελματίες που τους επιτέθηκαν, επισημαίνοντας ότι «δεν έγινε συμπλοκή. Έγινε εκτέλεση».
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.