Ο πιο τυχερός άνθρωπος στο κόσμο, κέρδισε για δεύτερη φορά 10 εκατομμύρια μέσα σε 3 χρόνια

featured image

Ένας υπερτυχερός στη Νέα Υόρκη, κέρδισε 10 εκατ. δολάρια, για δεύτερη φορά, σε τυχερά παιχνίδια και φλερτάρει με τον τίτλο του πιο τυχερού ανθρώπου στον κόσμο.

Ειδικότερα, ο Juan Hernandez είναι αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, καθώς έχει κερδίσει υπέρογκα ποσά, δύο φορές, σε τυχερά παιχνίδια.

Ο υπερτυχερός προσπαθεί να ξοδέψει τα προηγούμενα κέρδη

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όπως ο ίδιος υπογραμμίζει «ακόμα προσπαθώ να ξοδέψω τα 10 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισα το 2019».

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Λοταρία της Νέας Υόρκης, επισημαίνοντας ότι ο Hernandez κατάφερε να κερδίσει τόσα χρήματα και πληρώθηκε εφάπαξ μετά τις απαιτούμενες παρακρατήσεις.


Υπερτυχερός κέρδισε δύο φορές σε τυχερά παιχνίδια

Ερωτηθείς για το πως να διαχειριστείς τόσα χρήματα, ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός Mark Cuban απάντησε στο Dallas News «σίγουρα δεν θέλεις να τα διαλύσεις όλα γρήγορα. Δεν γίνεσαι έξυπνος επενδυτής όταν κερδίζεις στο λαχείο. Μπορείτε να τα βάλετε στην τράπεζα και να ζήσετε άνετα. Για πάντα».

Όσον αφορά τον πειρασμό να αυξηθούν τα κέρδη σε επενδύσεις, επεσήμανε «θα κοιμάστε πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε χρήματα», προειδοποιώντας τον τυχερό, ότι πρέπει να προσέξει γιατί φίλοι και συγγενείς μπορεί να τον δουν και σαν ΑΤΜ και πολλοί θα είναι εκείνοι που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.