Στέλιος Ρόκκος σε Τάκη Ζαχαράτο: Άντρας είναι όποιος πήγε με άντρα και δε του άρεσε. Ε, εμένα δε μου άρεσε

featured image

Ο Στέλιος Ρόκκος πριν μερικά χρόνια, όταν συνεργαζόταν στο Έναστρον με τον Τάκη Ζαχαράτο, είχε κάνει μία δήλωση, η οποία είχε γίνει θέμα συζήτησης.

Με μία δήλωσή του ο Στέλιος Ρόκκος δημιούργησε ντόρο

Όπως είχε υπογραμμίσει ο τραγουδιστής στις τηλεοπτικές κάμερες «εγώ είμαι αυτός που παλιότερα έχει δηλώσει “άντρας είναι αυτός που δοκίμασε με άντρα και δεν του άρεσε”. Ε, εμένα δεν μου άρεσε».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου


Την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναρωτηθεί στον αέρα της εκπομπής «τώρα, αν μιλήσω εγώ, πάλι θα λένε… Δεν ξέρουμε τι εννοούσε, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνουμε πως έχει δοκιμάσει. Άρα εμείς που δεν το έχουμε δοκιμάσει, δεν είμαστε άντρες. Σύμφωνα με τον φίλο μου τον Στέλιο, εμείς που δεν έχουμε πάει με άντρα ποτέ κάτι χάνουμε».

Λίγο καιρό αργότερα, ο Στέλιος Ρόκκος έσπευσε να διορθώσει τη δήλωση σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK, σημειώνοντας “εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται να σου πει κανείς ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ. Αν, όμως, απομονώσεις τη φράση «ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε», είσαι γελοίος”.

Η συγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στον Στέλιο Ρόκκο

Και συμπλήρωσε ο Στέλιος Ρόκκος “στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα, να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος.Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν αυτήν τη βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες. Ε, ναι! Γυρνάει και λέει ο Λιάγκας «ελπίζω ο φίλος μου ο Ρόκκος να κάνει πλάκα». Δηλαδή, αν ήμουν gay δεν θα ήμασταν φίλοι; Τηλεφωνικά μου ζήτησε συγνώμη».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.