Αντύπας: Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Μια φορά ανέβηκαν 1.000 γυναίκες, κόντεψαν να με φάνε

featured image

Ο Αντύπας σε συνέντευξή του στην «Πάμε Δανάη», μίλησε για τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω» και το ακραίο περιστατικό θαυμασμού στο πρόσωπό του από θαυμάστριες.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στις θαυμάστριές του, «ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», ο Αντύπας επεσήμανε «όταν ήμουν στο Ποσειδώνιο, επειδή δε χωρούσε ο κόσμος, πήραμε και το απέναντι μαγαζί. Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου.


Τα τραγούδια που είναι ξεχωριστά για τον Αντύπα

Για τα τραγούδια του που ξεχωρίζει, σημείωσε “από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο».

Ο Αντύπας για την οικογένειά του

Σχετικά με τη γυναίκα του, ο Αντύπας τόνισε «με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 38 χρόνια. Ο γάμος είναι “λαχείο”. Έχουμε δύο εκπληκτικά παιδιά και δύο εγγόνια που μας έκαναν πάλι παιδιά. Εγώ δε χάρηκα τα παιδιά μου. Μεγαλώνω τα παιδιά της κόρης μου, πιο πολύ από ό,τι μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά. Ζήλευα τη γυναίκα μου, όπως και εκείνη. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Ήρθε μία γυναίκα στο καμαρίνι μου, μου έπιασε το χέρι και είπε στη φίλη της πως “είναι ζωντανός”. Εκείνη νόμιζε ότι είμαι άγαλμα».

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.