Γονίδης: «Έκανα το μονοδοσικό της Johnson γιατί δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή, μελέτησα καλά πριν το κάνω»

featured image

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Άρη Σερβετάλη, σε συνέντευξή του στο Πρωινό, ενώ ανέφερε ότι έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο, καθώς είναι το μόνο που δεν έχει μέσα τον Χιμπαντζή.

Αρχικά ο τραγουδιστής επικρότησε την απόφασή του ηθοποιού να αποχωρήσει από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, μιας και δεν δέχεται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο Σταμάτης Γονίδης στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τέτοια χάλια που έχεις, προτιμώ να τα πετάξω στα σκουπίδια» – Η φράση που θόλωσε τον serial killer του Βόλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέσπασε ο Τότσικας – «Θεωρώ βλαχιά να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα μου»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η παραγγελία “μόνο με Έλληνες ντελιβεράδες” που έγινε θέμα συζήτησης

Όπως υπογράμμισε ο Σταμάτης Γονίδης “ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι μια γομολάστιχα που σβήνει τα μαυρίλα που αφήσαν κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουν ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον εαυτό του, σέβεται το Θεό. Τι να πω, του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δε μπορώ να συνεχίσω, δε μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει”.


Για ποιο λόγο η επιλογή του Σταμάτη Γονίδη ήταν το μονοδοσικό εμβόλιο

Αναφορικά με το εμβόλιο, ο Σταμάτης Γονίδης επεσήμανε “εγώ έχω κάνει το johnson το μονοδοσικό γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν, το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο εγώ ας πούμε κάνω το αντιγριπικό, το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή, το ξέρουμε αυτό. Το Johnson δεν έχει, τι εννοώ μέσα, δε ξέρω από ιατρική, μελέτησα και είδα ότι δεν έχει RNA και δεν έχει τον Χιμπαντζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε. Δόξα τω Θεώ εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δυο μήνες, αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω».

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.