Φονικό στη Λάρισα – «Τα δύο από τα τρία παιδιά ήταν στον τόπο του εγκλήματος”

featured image

Η έβδομη κατά σειρά γυναικοκτονία μέσα σε επτά μήνες δίνει ένα ακόμα δυνατό χαστούκι στην κοινωνία, που παρακολουθεί “άλαλη” ένα φαινόμενο να παίρνει πλεον δραματικές διαστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με την δήλωση Βόζεμπεργκ για «σπατάλη» ρεύματος: «Αν 3 μέρες δεν μαγειρέψουμε, τι θα πάθουμε»ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένταση στις Φυλακές Τρίπολης με την γυναίκα του Φιλιππίδη. Τι συνέβη;

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας στη Λάρισα, Βασίλης Λέτσιος, αποκαλύπτει: «Το πατρικό σπίτι της οικογένειας είναι στα 30 μέτρα, κολλητά σχεδόν στην ταβέρνα. H μάνα της δολοφονημένης, γύρω στα 70 είναι αυτή η χαροκαμένη μάνα, ήταν στο σπίτι της οικογένειας. Μέσα στην ταβέρνα ήταν 2-3 άνθρωποι. Ήταν μέχρι και τα δύο τους παιδιά στον τόπο του εγκλήματος, δεν ξέρω αν ήταν μέσα στην ταβέρνα, αν δεν ήταν εκεί, θα ήταν και αυτά σπίτι. Τα είδα σε κατάσταση σοκ να δίνουν κατάθεση στους αστυνομικούς. Αυτά τα δύο παιδιά είναι 12 και 19 ετών. Υπάρχει και ένα τρίτο παιδί γύρω στα 24. Είμαστε απίστευτα συγκλονισμένοι, δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο φονικό στον τόπο μας. Τον ξέρουμε χρόνια αυτό τον άνθρωπο, κάθε καλοκαίρι εδώ στο χωριό μας ήταν για μήνες. Ήταν κοινωνικός, είχε παρέες στην ταβέρνα, καθόμασταν μαζί του, φυσιολογικός ήταν πάντα”.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.