Η απόλυτη ανατροπή - Αυτό είναι το χειρόγραφο σημείωμα του Αστυνομικού Διοικητή – “Είμαι ερωτευμένος…”

featured image

Η απόλυτη ανατροπή. Μια ακόμη ανατροπή. Ενώ τις πρώτες ώρες “καιγόταν” η Ερέτρια με την “εκτέλεση του Μπακούτη”… οι ώρες που πέρασαν έφεραν στην επιφάνεια ένα προσωπικό δράμα. Ο αστυνομικός Διοικητής του τμήματος αυτοκτόνησε.

Ο υπαστυνόμος Παναγιώτης Μπακούτης, αναφέρει –μεταξύ άλλων- στο σημείωμα ότι υπεραγαπάει τη σύζυγό του και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι επιθυμούσε να γυρίσει στην Αθήνα και να υπηρετήσει σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας (όπου υπηρετούσε και στο παρελθόν), ενώ στη συνέχεια εξηγεί τους καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τα όνειρα που είχε για τη ζωή, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα (εάν τελικά αποδειχτεί από την έρευνα ότι έχουμε να κάνουμε με αυτοχειρία).


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 O Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του μοντέλου που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο βασανιστής σκύλου απολύθηκε από τη ΔΕΗ και θα πληρώσει 30.000 ευρώ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από την έμπειρη Χαρά Σπηλιοπούλου «δείχνουν» αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πύλη εισόδου της σφαίρας ήταν από την δεξιά πλευρά στον κρόταφο. Το τραύμα ήταν διαμπερές. Η σφαίρα πέτυχε και το τζάμι του οδηγού, το οποίο βρέθηκε σπασμένο.

Πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν, ότι όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το νεκρό συνάδελφό τους μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, εκείνος κρατούσε το όπλο και το δάχτυλό του ήταν ακόμα στη σκανδάλη του ατομικού του όπλου.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., είχε ένα μωρό δύο μηνών και ήταν παντρεμένος. Μέχρι πριν από δύο χρόνια υπηρετούσε σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής με έδρα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.