Το αδιαχώρητο στο λιμάνι Πειραιά από χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα

featured image

Χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα κατέκλυσαν το λιμάνι του Πειραιά, με τι πωλήσεις στον εν λόγω κλάδο να πηγαίνουν αρκετά καλά στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τις παραγωγές από τα εργοστάσια, με τους πελάτες να διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις, οι εταιρείες βρήκαν τρόπους να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκίνητα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες από τη ζήτηση που υπάρχει.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι βρύσες στην Μύκονο βγάζουν μαύρο νερό (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γλυφάδα: Το μοντέλο, η κοκαΐνη, το κινητό και οι… vip πελάτες

Ήδη, για τον Ιούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τα πρώτα στοιχεία, οι ταξινομήσεις έφτασαν τις 10.677.

Τα περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα έρχονται από τη θάλασσα και με ειδικά διαμορφωμένα πλοία, που η χωρητικότητά τους φτάνει ακόμα και τα 5.000 οχήματα και «δένουν» στο λιμάνι του Πειραιά και σε συγκεκριμένο σημείο, όπου ειδικευμένο προσωπικό τα τοποθετεί σε ντάνες και στη συνέχεια με νταλίκες μεταφέρονται στα logistics για προετοιμασία και παράδοση.


Το λιμάνι του Πειραιά είναι και ενδιάμεσος σταθμός φόρτωσης οχημάτων, με αποτέλεσμα χιλιάδες είναι και τα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ελλάδα και μετά από μερικές ημέρες αλλάζουν πλοίο για να καταλήξουν στον τελικό του προορισμό.

Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά από καινούργια αυτοκίνητα

Τις τελευταίες ημέρες, στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πύλη Γ2, όπου γίνεται η διαχείριση των αυτοκινήτων, επικρατεί το αδιαχώρητο από χιλιάδες οχήματα, επιβεβαιώνοντας τη ζήτηση που υπάρχει στη χώρα μας, αλλά και την κίνηση που αφορά στη μεταφορά οχημάτων προς άλλες χώρες.

Καινούργια αυτοκίνητα στο λιμάνι του Πειραιά

[/expander_maker]




Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.